Busje banden - Prijzen vergelijken voor Busje banden

Banden prijs vergelijken
Banden prijs vergelijken
Breedte
Hoogte
Doorsnede
Belasting
Snelheid
Merk
1 Zoeken naar een band
2 Vergelijk prijzen
3 Bekijk

Gebruik Mijnbandenvergelijker om de beste prijzen van banden te vinden in Nederland

Het maakt niet uit of je de bestelwagen voor het werk of als vakantievoertuig gebruikt. Banden die bestand zijn tegen zware ladingen en slijtage, heb je in beide gevallen nodig. Afhankelijk van de kenmerken van de banden kunnen de prijzen flink uiteenlopen. Mijnbandenvergelijker bied je een actuele prijsvergelijking voor bestelwagenbanden zoals je precies kunt vinden wat bij jouw bestelwagen past!

Waarom moet ik Mijnbandenvergelijker gebruiken om de bandenprijzen te vergelijken?

Het duurt een eeuwigheid om zelf alle websites langs te gaan om de prijzen van verschillende merken met elkaar te vergelijken. Mijnbandenvergelijker lost dit probleem op en dan krijg je binnen een aantal minuten een antwoord!

Wij bieden een prijslijst voor alle bestelwagenbanden. Wij zorgen ervoor dat je tijd en geld bespaart door een handig overzicht met alle banden in één lijst. De aanbiedingen worden ieder uur gewijzigd zodat je altijd een actuele vergelijking te zien krijgt. Onafhankelijk van je budget, bestel je snel nieuwe bestelwagenbanden!

Renault Kangoo

Hoe vind ik een aanbieding voor banden?

Voer de afmetingen van de banden in (breedte en diameter profiel) samen met het laadvermogen en de snelheid en druk op ‘zoeken’. De resultaten zullen oplopend worden weergegeven, beginnend bij de laagste prijs (incl. BTW).

Je zal merken dat de prijzen van bestelwagenbanden ongeveer 30% hoger liggen dan die van personenauto’s. Daardoor kun je in de verleiding komen om toch voor goedkopere banden te gaan. Om betere prestaties uit de bestelwagenbanden te halen, raden wij je aan om te gaan voor een goede prijs-kwaliteitverhoudingen in plaats van je alleen te richten op de goedkoopste banden.

Hoe vergelijk ik banden op Mijnbandenvergelijker?

Als je eenmaal een prijslijst hebt kun je filters instellen om je zoekopdracht te verfijnen. Je kan filteren op merk, dealer en seizoen of je kan een prijsklasse instellen. Heb je iets gevonden wat je zoekt, dan kun je klikken op ‘Bezoek winkel’ en dan word je meteen doorgestuurd naar de online winkel van onze partner waar je de nieuwe banden voor de bestelwagen kunt bestellen.
Mijnbandenvergelijker

Welk type banden voor mijn bestelwagen?

Als je online je banden bestelt, dan is je budget heel erg belangrijk. Het is ook belangrijk om meer te weten over de verschillende kenmerken van banden van een bestelwagen zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Wij zullen je door je keuze gidsen zodat je vol vertrouwen nieuwe banden kunt bestellen!

Kan ik autobanden op mijn bestelwagen doen?

Peugeot Boxer

Het hangt er wel vanaf of je de auto privé of professioneel gebruikt. Je kunt autobanden gebruiken als je af en toe een passagier rondrijdt of met de hele familie op vakantie gaat. Als je een bestelwagen rijdt, dan raden we je aan om banden gemerkt met de letter ‘C’ te bestellen. Deze kunnen een zwaarder gewicht dragen door de sterkere structuur en dikke zijwanden. Ook kunnen ze goed tegen verschillende type wegen. Ze worden geclassificeerd als ‘reinforced’ en ‘XL’ (extra load) banden. De afstanden zullen niet meer hetzelfde zijn met deze banden, of je nou in de stad of op het platteland rijdt!

Moet ik winterbanden op mijn bestelwagen monteren?

We adviseren om winterbanden te plaatsen als de temperatuur daalt. Zeker als je met zware ladingen rijdt! Je kunt de banden herkennen aan de markering ‘M+S’ of ‘3PMSF’. Het rubber en loopvlakpatroon zijn ontworpen voor meer grip en meer veiligheid op gladde wegen of wegen met veel sneeuw.

Hebben campers speciale banden nodig?

Deze voertuigen lijken op busjes en hebben ook de juiste banden nodig om de lading van jouw huis-op-wielen over lange afstand te kunnen dragen. Daarom moet je gaan voor camperbanden die hier speciaal voor zijn ontworpen. Een aantal goede merken zijn: Michelin Angalis Camping, Goodyear Endurance, Hankook Vantra of Continental Vancontact Camper. Al deze banden kunnen gebruikt worden in zowel de zomer als in de winter.

Wat zijn de beste bestelwagenbanden in Nederland?

Als je de banden op Mijnbandenvergelijker bestelt, kun je altijd vertrouwen op A-merken, zoals Continental, Pirelli, Goodyear en Michelin. Ook kun je voor andere merken kiezen, zoals Apollo of Nokian. De Goodyear Efficient Grip Cargo en Continental ContiVanContact zijn volgens recente tests de beste banden voor de bestelwagen. Ben je op zoek naar winterbanden, dan ben je bij specifieke modellen zoals Michelin Agilis Alpin of Continental Vanco Winter 2 aan het goede adres. Deze en vele andere merken vind je op Mijnbandenvergelijker.

Michelin  Continental  Bridgestone  Goodyear 

Waar in de buurt kan ik mijn bestelwagenbanden laten monteren?

Je hebt online nieuwe bestelwagenbanden gekocht en weet niet waar je ze kunt laten monteren? Geen zorgen, want onze dealers hebben altijd een lijst met plekken bij jou in de buurt, incluslief kosten. Of je nou in Amsterdam, Den Haag of Groningen woont, je vindt sowieso een garage bij jou in de buurt die jou kan helpen! Controleer wel altijd even of de gekozen garage jouw type banden kan monteren.

Nu is het aan jou om je nieuwe bestelwagenbanden online aan te schaffen via Mijnbandenvergelijker! Voel je vrij om contact met ons op te nemen als je een vraag of opmerking hebt over de prijsvergelijking op de website. Hopelijk zien we je snel!